شورای راهبردی بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد اسکو
1396/02/24

جلسه راهبردی زنان فرهیخته با ریاست جناب آقای دکتر رحیم زاده ، رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان در تاریخ  24/02/96  تشکیل گردید.

این شورا با حضور نمایندگان واحدهای استانی و با ریاست دکتر رحیم وکیل زاده تشکیل گردید .

آقایان دکتر ناصر مدیرشهلا، معاونت پژوهشی واد تبریز و  دکترمحمد نریمانی راد ، معاونت دانشجویی و آموزشی به همراه دکتر ولیلو رئیس واحد مراغه و دکتر جدیری رئیس مرکز خامنه در این جلسه حضور داشت.

جلسه حول محور سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، فرصت‌های لازم جهت رشد و توسعه کمی و کیفی مشارکت زنان در پروسه درامد زائی دانشگاه آزاد اسلامی و نحوه دستیابی زنان به فرصت‌های برابر، در عرصه‌های مختلف علمی و جایگاه‌های مدیریتی ایشان تشکیل و ادامه یافت.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
حلول ماه رمضان، ماه نزول قرآن‌ مبارک باد . 1396/03/06
تلاوت قرآن، حضور به‌موقع در نمازهاى پرفیض جماعت، شرکت در کلاس‌هاى آموزشى ویژه رمضان، حضور درمجالس معنوى، تشکیل جلسات قرآن‌خوانى دوره‌اى در مساجد و مراکز دینى و منازل، از مهم‌ترین برنامه‌هاى رمضان است که شخص مسلمان خود را به درگاه احدیت مقرّب مى‌سازد.
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد) برگزار شد 1396/02/23
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد)به همت معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی در اتاق کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و با حضور دانشجویان این واحد برگزار شد.