کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد) برگزار شد
1396/02/23

روابط عمومی- مهدی زاده کارشناس روانشاسی واحد در این کارگاه ، شناخت آسیب های اجتماعی و نحوه پیشگیری از آن در بین جوانان ، نوجوانان و برای جامعه مهم ارزیابی کرد و ریشه یابی برای شناخت دلائل بروز این آسیب ها در اجتماع را برای مصون ماندن از خطرات و آسیب های احتمالی ، امری ضروری دانست .

وی در تشریح ابعاد آسیب های اجتماعی به رفتارهای پرخطر اشاره کرد و افزود : اعتیاد بعنوان مخاطره آمیز ترین نوع آسیبهای اجتماعی است.

مهدی زاده در بیان دیگر عوامل بروز این آسیب های اجتماعی ، در مرحله اول گرایش به مصرف سیگار را دروازه ورود به صحنه انواع آسیب ها برشمرد.

وی در تبیین زمینه های خطر حاصل از مصرف مواد مخدر ، هزینه های انسانی و سرمایه های مادی در مقابله با این بلای خانمانسوز را برای تک تک افراد جامعه مملوس دانست و از دانشجویان خواست تا با چشمی باز دراینباره به این مسال ورود پیدا کنند.

این کارشناس مسایل پیشگیرانه ، آموزش مهارت های زندگی به فرزندان را اولین واکسن ایمن سازی اجتماع در برابر اعتیاد دانست و نقش دانشگاه را در آگاه سازی جوانان بسیار پررنگ توصیف کرد.

این برنامه در روز چهار شنبه بیستم اردیبهشت ماه  از ساعت 12  الی 13:30 در اتاق کنفرانس واحد اسکو برگزار شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
شورای راهبردی بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد اسکو 1396/02/24
جلسه راهبردی زنان فرهیخته با ریاست جناب آقای دکتر رحیم زاده ، رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان در تاریخ 24/02/96 تشکیل گردید.
مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید 1396/02/16
مراسم بزرگداشت شهادت استاد مطهري و گراميداشت روز معلم با حضور دكتر رحیم وکیل زاده ،رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، هيات رئيسه و اساتيد در محل سالن کنفرانس واحد روز سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ماه سال جاري برگزار شد.