مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید
1396/02/16

مراسم بزرگداشت شهادت استاد مطهري و گراميداشت روز معلم با حضور دكتر رحیم وکیل زاده ،رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، اعضای هيات رئيسه و اساتيد در محل سالن کنفرانس واحد روز سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ماه سال جاري برگزار شد.

در اين مراسم دكتر رحیم وکیل زاده ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید مطهری اظهارداشت: مسئوليت دانشگاه در سير روند توسعه همه جانبه دانشگاه بسيار سنگين است و در اين راستا نقش دانشگاه بركسي پوشيده نيست.

وی در ادامه بيانات خود ضمن اشاره به مقوله آموزش و پژوهش به عنوان وظيفه اصلي دانشگاه از اساتید حاضر درخواست کرد تا نکته نظرات خود را در خصوص نحوه تعامل اساتید و هیات مدیره برای ارتقای خدمات آموزشی در میان بگذارند.

این مراسم با اهدای لوح تقدیر از اساتید گرامی و هدیه روز معلم خاتمه یافت

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد) برگزار شد 1396/02/23
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (اعتیاد)به همت معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی در اتاق کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و با حضور دانشجویان این واحد برگزار شد.
برگزاری نمایشگاه خوشنویسی به مناسبت 13 رجب 1396/01/27
برگزاری نمایشگاه خوشنویسی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امیر المومنین علی "علیله السلام " و روز پدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو