پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت روز دانشجو
1398/09/16

آیدین باقرزاده کثیری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه دانشگاهی کشور علی الخصوص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی  تبریک گفت.

شانزدهم آذر به‌عنوان روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست که در 16 آذر 1332 و در جریان اعتراض به سفر معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا (ریچارد نیکسون) بع ایران  با تقدیم خون پاک سه شهید دانشجو" مهدی شریعت‌رضوی ، احمد قندچی دانشجوی و مصطفی بزرگ‌نیا " پیام آور آزادی خواهی و عزت دانشجویان مسلمان ایرانی شد.

16 آذر  نماد شجاعت، پایمردی و ازخودگذشتگی دانشجویانی است که با تکیه‌بر روحیه آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و استکبارستیزی با نثار جان خویش وفاداری خود را به استقلال کشور در همه حال ثابت کرده و راه را برای دانشجویان انقلابی روشن ساختند.

دانشجویان دهه چهل با تشخیص به هنگام خود و انجام رسالت خطیر دانشجویی در مقابل زیاده خواهی استکبار جهانی به پا خواسته و با تقدیم خون خود درخت پربار انقلاب را آبیاری کردند تا  نقطه عطفی در تاریخ کشور رقم زده شود.

بصیرت و موقع شناسی دانشجویان، همواره در طول تاریخ سبب شکست تمامی نقشه های شوم دشمنان در این مملکت گشته ، موجب رسوایی مستکبران و فتنه گران گردیده  است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد شهدای این روز و با ذکر صلوات به روح پاک و مطهر تک تک شهیدان راه اسلام و آزادی ، روز دانشجو را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم دانشجویان با بهره گیری از استعدادهای ارزنده خویش و حضوری فعالانه در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و... در راه عزت و بالندگی کشور، از هیچ کوششی دریغ ننمایند و در سایه همدلی، اتحاد و مجاهدت علمی بیش از گذشته برای تحقق توسعه همه جانبه و پایداری کشور گام بردارند.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری

بزرگداشت روز دانشجو در واحد اسکو 1398/09/27
دکتر باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روز بر لزوم هماهنگی دانشجویان جهت ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه تاکید کرد.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو 1398/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.