اربعین حسینی تسلیت باد
1398/07/29

يـا حـسين!
بــزرگي تـــو فــــراتر از آن بـــود کــه در هــــزار و چــند صــد سـال قـــبل بــماند. يــا حســين! بــزرگي تـو گـــل زيـبايي شـــد که در کـــربلا رويــيد و عــــطر خـــوش آن هـــمه قـــرنها را فـــرا گـــرفت و مـا عــاشـقـان تـو، حــالا بـعد از قــرنها بـــزرگي ات را پـاس مـي داريم کــوچک و بـــزرگ . . .

حضور دانشگاهیان واحد اسکو همپا با مردم انقلابی شهرستان اسکو در راهپیمایی روز مبارزه با استکبار جهانی 1398/08/13
حضور دانشگاهیان واحد اسکو همپا با مردم انقلابی شهرستان اسکو در راهپیمایی 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو 1398/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.