برگزاری جلسه با موضوع معرفت شناسی عاشورا در واحد اسکو
1398/06/20

همزمان با دهه اول ماه محرم،جلسه ای با موضوع معرفت شناسی در عاشورا با حضور رئیس دانشگاه و کارکنان واحد و با سخنرانی حاج آقا نجفی از مسئولین گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واستان در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید.

31 شهریور؛ آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد 1398/06/30
در 31 شهريور 1359 رژيم بعثي عراق با تصميم و طرح قبلي و با هدف برانداختن نظام نوپاي جمهوري اسلامي جنگي تمام عيار را عليه ايران اسلامي آغاز کرد. صدام حسين رييس جمهور عراق با ظاهر شدن در برابر دوربين‌هاي تلويزيون عراق با پاره کردن قرارداد 1975 الجزاير، آغاز تجاوز رژيم بعثي به خاک ايران را اعلام کرد.
برگزاری جلسه اخلاق ویژه کارکنان واحد اسکو 1398/06/16
همزمان با دهه اول ماه محرم، جلسه اخلاق ویژه کارکنان واحد اسکو با حضور دکتر آیدین باقرزاده کثیری ، رئیس واحد و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور امام جمعه محترم شهرستان اسکو برگزار گردید.