حضور سرپرست و کارکنان واحد اسکو بر سر مزار شهدا
1396/11/14

آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واد اسکو به همراه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو بر سر مزار شهدای شهر اسکو حضور یافتند.

این حضور جهت تمدید عهد با شهدا و آرمانهای ایشان و گرامیداشت دهه مبارک فجر صورت گرفت

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در واحد اسکو 1396/11/28
مواضع استکبار بخش عظیم مشکلات ما را ایجاد کرده است/ قد و قواره انقلاب را کوچک نکنیم.
مراسم نکوداشت 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو برگزار گردید. 1396/10/09
آیدین باقرزاده کثیری گفت: حماسه ۹ دی، برگ زرینی در کارنامه ملت ایران در دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب بود و به همین دلیل حضور مردم در صحنه به دور از جناح بندی های معمول و فصل الخطاب قراردادند سخنان رهبری عزیز حیات دوباره ای به انقلاب بخشید آنچنان که این روز بزرگ " روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شد "