حضور سرپرست و کارکنان واحد اسکو بر سر مزار شهدا
1396/11/14

آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واد اسکو به همراه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو بر سر مزار شهدای شهر اسکو حضور یافتند.

این حضور جهت تمدید عهد با شهدا و آرمانهای ایشان و گرامیداشت دهه مبارک فجر صورت گرفت

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد 1396/11/28
«از دنیای شما سه چیز محبوب من است: تلاوت قرآن، نگاه به سیمای پیامبر و انفاق در راه خدا
مراسم نکوداشت 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو برگزار گردید. 1396/10/09