مراسم نکوداشت 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو برگزار گردید.
1396/10/09

مراسم نکوداشت 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو برگزار گردید.

آیدین باقرزاده کثیری گفت: حماسه ۹ دی، برگ زرینی در کارنامه ملت ایران در دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب بود و به همین دلیل  حضور مردم در صحنه به دور از جناح بندی های معمول و فصل الخطاب قراردادند سخنان رهبری  عزیز حیات دوباره ای به انقلاب بخشید آنچنان که  این روز بزرگ "  روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شد "

مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی، صبح امروز شنبه 09/ ۱۰ / ۹۶ ،  با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهر اسکو و با  حضور اساتید و کارکنان در سالن کنفرانس واحد اسکو برگزار گردید..

آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو آغازگر این مراسم بود، وی ضمن خوش امو گویی به مدعوین و همکاران گرامی گفت:

سپس حجت اسلام و المسلمین مرادپور سخنران اصلی مراسم، به بیان دیدگاههای خود پرداخت .

حجت الاسلام والمسلمین مرادپور ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری (علیه السلام) و گرامیداشت 9 دی و روز بصیرت گفت: روز 9 دی به خاطر حماسه حضور مردم در صحنه در طول دوران انقلاب اسلامی  بدئن مانند است و در این مدت هیچگاه مردم با این شور و شعور به میدان نیامده و از نظام دفاع نکرده بودند زیرا همانطور که در اکثر کشورهای دنیا شاهدش بودیم، در آن دوران انقلابهایی رخ می داد که از یک سیستم یکپارچه تبعیت میکردند که به انقلابهای مخملی هم معروف شد و همه نتیجه آن را دیدیم که په بر سر ملتها آورد و بیشتر درک کردیم که حضور ملت در صحنه  و درایت و مدیریت رهبری انقلاب اسلامی چه کمک اساسی کرد.

ایشان تصریح کرد: ما باورها و ارزش هایمان را با خون شهدانمان بدست آوردیم بنابرین هرچند تعامل در فروعات را میتوان پذیرفت اما در اصل نظام اسلام و خطوط قرمز هرگز تعاملی نخواهد داشت.

وی گفت: ریشه اصلی در فتنه 88، قانون گریزی بود. ما از نقطه قوت خود ضربه خوردیم زیرا پس از حضور 40 ملیونی در پای صندوقهای رای چنین انتظاری اصلا وجود نداشت تا دشمنان بتوانند تا این حدود بر ما نفوذ داشته باشند.

حضور سرپرست و کارکنان واحد اسکو بر سر مزار شهدا 1396/11/14
حضور سرپرست و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو بر سر مزار شهدا به مناسبت آغاز ده فجر
مراسم 16 آذر 1396/09/14
مراسم گرامیداشت 16 آذر ، روز بزرگداشت مقام دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید.